mandag 24. mai 2010

De vakreste solnedgangene - del 1

Det er rart å sitte og se tilbake på denne fantastiske turen vi har hatt. Mange fine øyeblikk har vi hatt, og mange fine steder har vi sett. Solnedganger er noe man kan oppleve i alle deler av verden, men som fortsatt kan være ganske så forskjellige. De kan variere i farge, lengde og intensitet. Noen ganger kan man se sola skifte farge fra lysegul til oransj og til slutt rosa, før den synker ned bak horisonten uten en sky på himmelen. Andre ganger titter den fram her og der bak et skydekke, men kan likevel skape gyldne sekunder med farger og formasjoner man ikke ante fantes. Det er ganske så magisk!

Her er noen av de vakreste soloppgangene og solnedgangene vi har hatt på turen:

Kata Beach, Thailand: På den første dagen på turen vår, var det virkelig deilig å sette seg ned på stranda med en vakker solnedgang!

Ko Lanta, Thailand

 Ko Lanta, Thailand: Etter en nokså grå og overskyet dag overrasket denne vakre solnedgangen oss fra stranda på Ko Lanta.

Phi Phi Island, Thailand: Selv om det her ser veldig idyllisk ut, var det en sverm med mygg som hadde bestemt seg for å følge etter Kenneth hvor han enn gikk. Hehe!

 Phi Phi Island, Thailand: Solnedgangen på View Point, Phi Phi var absolutt verdt det, selv om man må opp en lang, bratt trapp i over 30 graders varme.
Bohol, Filippinene: Soloppgang da vi skulle ut på delfinsafari og snorkletur.

Boracay, Filippinene: Etter en nydelig solnedgang kom dette vakre himmelfenomenet.

Boracay, Filippinene: Boracay er et perfekt sted for nydelige solnedganger og solnedgangsbilder. Masse seilbåter seiler forbi i horisonten.

Malapascua, Filippinene: Etter en 4 timers humpete lokalbusstur og en frustrerende båttur over fjorden, fikk vi se denne vakre solnedgangen da vi skulle i land på lille Malapascua Island. 

Malapascua, Filippinene

Surfers Paradise, Australia

 
Whitsunday Islands, Australia: Sola titter så vidt mellom skyene, før den forsvinner for godt..

Sydney Sky Tower, Australia: Utsikt fra Tv-tårnet i Sydney. Vi ventet på at det skulle bli mørkt, og fikk se disse fine lysglimtene.

Sydney Sky Tower, Australia

Fly fra Australia til Hawaii

1 kommentar:

Vivian sa...

Bare fortsett! Utrolig flotte bilder! :o)