lørdag 19. desember 2009

På et nedslitt hotell et eller annet sted like utenfor KL

Vi har nå kommet oss tilbake til Kuala Lumpur, etter 20 dagers reise på Filippinene. Filippinene har vært et veldig spennende, gjestfritt og vakkert land, som vi gjerne drar tilbake til. Det overrasket oss at det ikke var flere europeere/skandinavere der, dette var tydeligvis japanerne og koreanernes "Syden". Selv om vi ikke møtte så mange turister, ble vi kjent med noen veldig hyggelige filippinere. Vi ble til og med invitert hjem for å bo to netter hos en koselig fyr ved navn Ryan i en skyskraper i Manila. Mennesker som dette er dessverre en sjeldenhet i Norge, men ikke på Filippinene. Vi har mye å lære av dem!
Vi kommer tilbake med et lengre innlegg om de siste fine dagene på Boracay og i Manila, men vi tenkte å skrive dette i morgen på flyet til Brisbane (8 timers flytur). Det er nå midt på natta her, og vi skal dra til flyplassen om 4 timer. Vi er veldig spente på hvordan det er Down Under... og ikke minst hvordan det blir å feire jul der!
God helg, og lykke til med de siste juleforberedelsene! =)

6 kommentarer:

Hilde sa...

Traff akkurat en tidligere kollega - hennes datter og familie hadde leilighet på Boracay på Filippinene. Så det er noen nordmenn som har oppdaget hvor bra det er der.... Nå var det godt å høre fra dere igjen før flyturen til Australia. Håper dere finner dere til rette der også. Idag er det 4. søndag i advent og vi skal i 2 grøtlag. Ute ligger det litt snø og det er mange minus. Stor klem til dere begge på reisen videre!

Solveig sa...

Så utrolig fint å se hvordan dere har det. Så flott blogg med fine bilder altså. Vi har fulgt med dere hele tiden dette må være utrolig å oppleve. Det blir rart å feire jul i Australia vel. Lengter dere hjem noen ganger da? Det er vel ikke til å unngå.
Vi tenker masse på dere. Kos dere mens dere er på denne turen. Dette er en mulighet dere kanskje ikke får igjen.
Masse GOD JUL til dere begge. Og et riktig spennende GODT NYTTÅR med mange nye opplevelser. Dere burde prøve å treffe noen å feire nyttårsaften sammen med. Det er mange norske studenter i Australia vet ikke helt hvor.
Skal hilse fra hele familien
Juleklemmer fra tante Solveig

Ada Vagnild Evju sa...

Dette høres bra ut! Hvordan står det til med julestemninga deres? I kveld er det klart for julebord på kroa. - Du skulle vært der Ingeborg! Men dere får kose dere videre i varmere strøk! Håper dere får en fin jul i Australia! Er dere der på nyttårsaften også?
Kos dere masse videre!
Juleklem fra Ada:)

Vivian sa...

Så koselig! Tenk å få bo privat. Det hadde nok ikke vært så enkelt i Norge ;o) Da er filippinerne like hyggelige som de virker som ellers i verden. Har truffet mange av dem som crew på cruisebåter, og de er absolutt de hyggeligste menneskene jeg noen gang har truffet i alle fall. Håper Australia svarer til forventningene! Ønsker dere begge en God jul og et fortsatt spennende nyttår.

Inger sa...

Har omsider fått kikka på bloggen deres. Ser ut til at dere har det bra på tur. Det er flott! Vil bare få ønske dere god tur videre - og selvfølgelig; GOD JUL!!! Hilsen Inger og co i Horten - hvor det ligger an til å bli hvit jul og minusgrader. (Det synes vi er kjekt... )

Lena sa...

Hei kjære venner :)
Tusen takk for koselig kort fra dere. Kom i posten i går. Skjønner Filippinene har vært idyllisk og fint. Sender et lengre brev til dere til profilen til ingeborg på face. God jul, kos dere masse videre ;) Glad i dere :)