torsdag 4. mars 2010

Liten oppdatering fra Honduras

Vi vet det er litt lenge siden vi har lagt ut blogginnlegg naa, men har vaert litt mye som har skjedd i det siste. Det kommer snart. Alt er bra med oss hvert fall. Vi fikk lurt med Jorgen opp paa en aktiv vulkan den dagen han kom til Antigua, og dagen etter saa vi paa sondagens prosesjonen og dro paa salsaklubb paa kvelden. Paa mandag krysset vi grensa til Honduras, og stoppa ved Copan (mayaruiner), der vi gikk rundt et par timer, og naa er vi paa en liten oy utenfor nordkysten av Honduras (ut i det Karibiske hav) som heter Utila. Her skal vi prove aa ta et par dykk og snorkle litt, men vaeret har dessverre vaert daarlig de siste dagene.. I morgen faar vi haape det blir bedre.

Vi blir her til rundt 7. mars, ogsaa stikker vi til nabooya Roatan, der Jorgen skal fly hjem den 10. mars.

Vi tenker paa dere der hjemme, spesielt deg fattern! Vaer forsiktige rundt alle istappene som henger rundt om dagen folkens... =)

3 kommentarer:

Hilde sa...

Nå skinner sola om dagen og snøen har sunket litt sammen!! Det er begynt å tine og renne litt i veikantene. Deilig!!
Ellers er ikke faren for ras over hverken fra hus eller i fjellet, snarere tvert imot. Vi får håpe det ikke blir flere ulykker! Godt det gikk etter forholdene bra med fattern!
Håper været blir bedre i Honduras så dere får bra dykk og fine dager der. Lykke til og ikke ta unødig risiko vet dere.... Klem og varme tanker til dere!!

Anne Berit sa...

Hei i dag skinner sola her deilig.Så godt at det gikk så pass bra med faren din Ingeborg. Jørgen koser seg også kan jeg tenke meg.Dere er i tankene våre og der må være forsiktig,for ikke sakt det ofte nok mammar hvet dere.Gleder meg til nest oppdatering.Kos dere masse videre.Mange klemmer til dere hilsen mamma.

Jacob S sa...

Hey, ser nok engang ut til at dere bare koser dere. her hjemme er det faktisk vårtegn og det er deilig. Driver og jobber litt med Pontiacen om dagen nå Kenneth, så håper den blir klar for litt cruising te sommern ;) american style ;) håper alt står bra til :)