mandag 8. februar 2010

Forste skoledag!

Nå har vi funnet oss en spanskskole her i Antigua, og i dag er forste skoledag! Vi er veldig spente! Vi har like godt betalt for tre uker (60 timer) allerede, så vi får virkelig håpe denne skolen er bra. På hverdagene kommer vi til å ha skole fra 09.00 til 13.00, mens helgene er fri.

Antigua er en koselig by med 50 000 innbyggere, som ligger på 1500 meters hoyde. Det er derfor ganske kaldt her om kvelden/natta, men om dagen er det passe varmt. Antigua er omgitt av 3 store vulkaner. Den storste er nesten 4000 meter!

Denne uka skal vi bo på et billig hotell med fullt av japanere, mens neste uke kan det hende vi prover å bo i en guatemalsk familie.

Oi, nå kom rektoren for å hente oss! Onsk oss lykke til!

Og gratulerer med dagen Kristian - du skulle vaert her!! ;D

4 kommentarer:

Vivian sa...

Buena suerte con tu curso de español.

Arne sa...

Eres buena, buena suerte!

Ingeborg og Kenneth sa...

Muchas gracias! La Antigua es la ciudad mas bonita, pero poca fria de la noche. (eller noe sånt..)

Uansett, vi har hatt en spennende dag, og har møtt hver vår lærer.

Ahora haremos la cena! Hasta luego! :)

Kristian sa...

Tusen takk Ingeborg og Kenneth:D Hadde en fin bursdag i Gran Canaria med Linn Therese. Ja, jeg vet... Gran Canaria er ikke akkurat verdens navle, men det ble der, siden det faktisk er litt varme der iforhold til resten av europa. Bare slappe av litt...
Fikk poiet litt etter gammelt også:) er skikkelig rusten nå, så vi må pusse litt rust og lære litt nye ting når dere kommer hjem:)

Savner dere masse! Skulle gitt mye for å være med dere nå!:( Ha det supert dere som kan;) hehe.