onsdag 11. november 2009

Deilig er Jorden (Kata Beach)

Da er vi på tur!! De 2 siste døgnene har gått unna, det føltes ut som 9-10 november var en laaaang dag. Nå ligger vi å slapper av på et ganske fint sted som heter Outdoors Inn. Siste dagen før vi dro, fikk Ingeborg en forkjølelse/infulensa. Så vi har AC for hun sliter fortsatt med halsen og mye snyting, - forbruket på kleenex er stort! Håper på en rask bedring for hennes del!

Turen startet med at våre mødre kjørte oss til gardermoen, det var veldig hyggelig, Kenneth holdt seg våken og praten gikk lett. Etter en flott lunsj og litt kaffe på gardermoen var det tid for å si farvel. Det var veldig trist, men var godt å endelig få begynt på turen vår. Vi har gått og gledet oss i lang lang tid.

Første flytur gikk til Berlin, Tyskland. Der snakket alle veldig bestemt og vi gikk i vår egen verden. Vi havna på terminal C som virka å være fra 80-tallet eller noe sånt, veldig kjedelig og trist plass. Godt å komme seg videre etter å ha ventet her i 3,5 t. Neste fly gikk til Bangkok! Reisetid ca 10t, fryktelig langt, men vi har begge vært igjennom det før, så lys fantes i tunnelen. Kenneth er litt rar, så han gledet seg til denne flyturen. Flymaskinen var en 320-200 (253 passasjerer), og litt gammel, var dårlig med tv’er på hver plass, så vi stod over den underholdningen. Vi prøvde å sove så mye som mulig for at jetlagen ikke skulle ta så lang tid å komme over, Kenneth sovner lett overalt, mens Ingeborg slet veldig, dessverre. Vi landet i BK rundt halv 11, - Lokal tid.

Her var det varmt!! 30 grader og overskyet. Vi gikk rett til Domestic flights, vi skulle ta et innenlands fly til Phuket. Denne flyturen var slitsom, bare 1t 25min, men etter mange timer på reisefot sovnet vi begge.
Når vi landet i Phuket var det 32 grader og strålende sol! Flott vær her i Thailand, anbefaler alle å ta seg en tur ;-) Vi var overlykkelige for å endelig ha kommet fram!

Kata beach, var en strand vi hadde blitt anbefalt å dra til. Vi tok en minibuss hit, som skulle ta 1t, - men som tok godt og vel 2,5 t! Kata beach er en flott plass, deilig strand som ikke har så mange turister, det er mange spisesteder her og en del shopping. Første kvelden kjøpte vi en del viktige ting, solbriller, sandaler, dykkemaske m/snorkel og veske (Ingeborg). Vi pruta så svetten rant, og ble passe fornøyde med de handlene vi gjorde.
Utpå kvelden kjøpte vi oss en etterlengtet; Ice Tea Peach (på boks) og gikk ned på stranda for å se på stjernene og høre på bølgene slå inn. Det var noen som sendte opp noe fyrverkeri, det var veldig fint. Ble en liten feiring, etter hvert kom fyrverkerimannen og spurte om vi ville kjøpe noe. Utrolig hva folk tjener penger på her nede. Vi klarte å stå over. Etter reisen var vi fortsatt veldig slitne, så vi trakk oss tilbake til Outdoors Inn, og la oss tidlig.

8 kommentarer:

mor Hilde sa...

Godt dere er vel framme og kan slappe av og kose dere etter en lang jobbeøkt! Det ser nydelig ut det stedet dere har valgt i Phuket-området. Håper førkjølelsen til Ingeborg blir raskt bedre. Ha det kos i sola og varmen!!

Arne sa...

Å så godt å høre fra dere, at alt er vel. Gleder meg på deres vegne. men blir syk av misunnelse når dere beskriver Thailand....Lykke til videre

Lars Jørgen sa...

Høres kjempefint ut. Bloggen ligger nå oppe som en av start-fanene her på Eiktoppen. Vi kommer alle til å følge med hver dag...
Kos dere på ferien før reisen begynner :)

Ivar sa...

Bra at dere har kommet til Thailand og at turen endelig er i gang. Håper Ingeborg blir raskt frisk

ha en fin tur videre.

Ivar

Bente sa...

Hei
Pappan din fortalte meg om denne sida deres,har jo hørt dere skulle på tur :)Ja,dette blir nok en fin og minnerik opplevelse for dere ,så utrolig gøy da ( 32 grader høres heeerlig ut da,mot det vi har her hjemme nå..he-he)Lykke til videre på ferden og kos dere masse !!!!!

Ada Vagnild Evju sa...

Heihei!
Fikk du meldinga mi før du dro Ingeborg?

Ser ut til at reisa har begynt bra i alle fall. Jeg følger med videre:)

Her blir det innflyttingsfest på fredag, synd dere ikke fikk vært med. Men vi får ta en skikkelig fest når dere kommer hjem:)

Fortsett å legge ut bilder! Kos dere masse videre.
Ada:)

Kristian S sa...

ÅH! dere er slemme:( Jeg er grønn av misunnelse! Lengter så ned igjen at det vrir seg i magen min! hehe. åh, nei, dere må kose dere masse for meg også:)

Synd jeg ikke fikk sett dere før turen, men som dere vet var det litt stress med armen. Beklager det. går bedre nå.

Kos dere noe sinnsykt! Jeg vet jeg ville gjort det. blir skikkelig skikkelig reiselysten når jeg ser bildene der nede ifra..

og ingeborg, bli frisk ;)

Kenneth og Ingeborg sa...

Så artig at så mange har kommentert! Vi synes det er veldig artig å høre fra dere der hjemme ;)