tirsdag 17. november 2009

PHI PHI, poi, parasoller, pizza, pannekaker, palmer, party, pus, PERFEKT!

Mens dere der hjemme sliter med kulda, har vi det problemet at det her er altfor varmt! Vi bodde nemlig 4 netter paa et rom i annen etasje med kun en vifte. Kenneth, som hadde med termometer kunne maale 35 grader da vi vaakna om morran, noe som er litt i dr๘yeste laget for vaar del. Etter vi var paa Maya Bay ble Kenneth ganske solbrent paa ryggen, og har siden det sliti med feber og hodepine. Vi har begge ogsaa slitt litt med forkj๘lelse siden vi dro fra Norge, og den har enda ikke sluppet helt taket dessverre. I gaar bytta vi derfor til et Air Con rom, men til dobbel pris… faar haape vi blir helt friske snart!


Ellers har dagene blitt fylt med litt sol og strand, og om kvelden har vi faatt poia en del, laert noen nye triks og mott noen nye mennesker.



Paa l๘rdag kveld dro vi til Carlitos Bar for aa bli med paa fireshowet, der Bok og Frida er med. Vi kom ca 10 min f๘r det starta, og siden det var faa som poiet der den kvelden, kom Bok stressende bort og sa at vi var nr 2 i programmet dems og at det var en fyr fra ThaiTV som skulle filme oss. Heftig! Vi tok utfordringen og poia sammen oppaa scenen. Det er et utrolig kick aa staa der oppe med levende ild susende rundt hodene vaare! Kjempeg๘y. Vi hadde ogsaa bedt med 4 svenske jenter vi m๘tte kvelden f๘r, som synes poing saa veldig spennende ut. De bor paa Ko Lanta, saa vi skal kanskje m๘te de naar vi kommer dit.


Kenneth hadde h๘rt at noen norske han kjente var paa vei til Phi Phi paa s๘ndag. Dette var Kjetil og Monica som var paa bryllupsreise, og vi m๘ttes og prata paa stranda, og spiste en koselig middag senere paa kvelden. De ble ogsaa med oss paa Carlitos Bar, der vi er med paa fireshowet denne kvelden ogsaa. Etter det tok vi de med oss til den andre stranda, der man kan hoppe gjennom brennende ringer og hoppe tau som ogsaa er brennende.




I gaar bytta vi rom og slappa av litt inne siden vaeret ikke var helt bra. Da det klarna opp tok vi en tur paa stranda og ๘vde en del til kveldens show. Paa vei tilbake traff vi tilfeldigvis paa Kjetil og Monica, og gikk paa en restaurant der vi bestilte sverdfisk. Det ble en heller daarlig opplevelse, Kenneth synes fisken lignet mer paa fiskepinner med bein, og tilbeh๘ret var r๘d chili, pepperkuler og l๘k. Kjetil endte opp med pannekake og Monica med oppskjaert frukt, mens Ingeborg fikk maten sin nesten en time etter de andre. Men med tanke paa at 4 middager, 2 desserter pluss drikke kosta 300kr, saa er det ikke verdens undergang.


Etter det dro vi til Carlitos igjen, og videre til The Rolling Stoned Bar (ja det er Stoned, ikke Stones!), der de har liveband hver dag. De spiller bare kjente rocke-coverlaater, saa her ble det god stemning. Vi vinket farvel til Monica og Kjetil, og i morgen tenkte vi aa fortsette vaar reise videre til Ko Lanta.


8 kommentarer:

Lars Jørgen sa...

Her hjemme har regntiden kommet, i dag har det pøsa ganske kraftig til tider. Dere får prøve å ikke kjøre AC for kaldt, for da blir dere iallefall ikke bedre av forkjølelsen. Kos dere videre! Hilsen fra alle oss på Meny

ivar sa...

høres ut som dere koser dere tross litt sykdom, artig å følge med på bloggen. vi gleder oss hver dag vi kommer fra jobben for å sjekke om det er noe nytt fra dere.

kos dere

Kristian S sa...

ser ut som et skikkelig paradis fortsatt:D Godt å få seg en skikkelig tur til Maya bay, var litt stressende sist ja.. jeg savner dere og det så!

Lenamor sa...

Hei på dere :)
Vi skjønner at dere har det godt og fint i varmen. Her hjemme har det lille av snøen som kom smeltet og gått over i regn. Håper forskjølelsen deres gir seg snart, noe det helt sikkert gjør. Tok selv en uke før jeg ble i form igjen, men halsen ekke helt god ennå. Moro å se dere har lagt ut bilder og at dere har truffet igjen gamle kjente og sikkert spennende og komme i kontakt med andre nye mennesker og reisefarende der nede. Skulle gjerne hatt litt av den varmen deres her. Pooing høres og ser vanvittig moro ut, dere får lære noen nye triks til vi ses igjen. Hva sier dere til et lite besøk på reisen? Lurte på å ta en svipp tur til Hawaii vi og treffe dere der kanskje.Det hadde vært en opplevelse:) Kos dere og pass på hverandre. Glad i dere. klem

Jørgen sa...

Høres knall ut Kenneth og Ingeborg:) Håpe forkjølesen slipper taket!! Tenker på dere og følger med på bloggen deres hver dag! Kos dere og god tur videre!

Glad i dere! Klem Jørgen :)

Kenneth sa...

Hei!

Veldig g0y aa h0re fra dere :-)
Vi har litt regn innimellom her vi og! Men blir som regel sol igjen etterpaa.

Hadde vaert g0y om dere fikk til aa komme til Hawaii Lena! Og J0rgen vi sees i mellom-amerika om ikke saa lenge :-D

hvorfor ikke... sa...

Åhhhh-håååå-åhhhh;)
så flinke dere er til å oppdatere!
og så masse herlige bilder!
Veldig morro å følge med!!!
Må dere bli RASKT helt friske!
Den "poiinga" ser helt rå ut; og dykkinga og strendene, fiskene og vannet....Alt godt videre:)

Klemmær tante Torunn

Kusine Jenny sa...

Hei. Det ser veldig gøy ut å være i Thailand. Dere er kjempeheldige som kan bade nå som det egentlig er vintern!!! Nå er jeg på Sem hos tante Hilde og onkel Arne. Jeg savner dere! Heldigvis er det fint vær her også, kanskje vi går på kino i kveld og ser på Julenatt i Blåfjell. Håper dere fortsatt har det fint! STOR KLEM !!!!